Cum de a rula pentru a pierde in greutate

foto7Pista este foarte ieftin și mai simplu mod de a pierde greutate sau de a elimina aceste michelines. Tu nu trebuie să plătească taxe suplimentare: centru de fitness, nici antrenor, nici să cumpere gadget-uri scumpe, și de a descoperi noi tipuri de sport, aveți nevoie doar pentru a cumpara o pereche de adidasi, să iasă în stradă și să se adreseze în curse de cai, cea mai grea va fi la tine acest obicei și nu lăsați-l.

Trebuie să urmați câteva orientări de bază pentru a pierde in greutate, alergând, pentru a fi eficiente, veámoslas.

Nu uitați să mănânce

Pentru a rula și să nu mai mănânce sau a mânca mai puțin este o combinație rău și dăunător pentru sănătate, organismul are nevoie de combustibil. Nevoie de mâncare bună, nu trebuie să facă o dieta stricta, dar, de asemenea, încercarea de a face din 3 sau mai multe mese pe zi și previne produse de patiserie industriale și toată această ierarhie, ceea ce face atât de mult rău în timp de o oră. Puteți insera în noua sa alimentat de trei sau patru bucăți de fructe pe zi, între mese și de catering (masa de prânz, gustare de după-amiază…).

Hidrátate

Bea doi litri de apa pe zi, cel puțin. Alergatul te face să transpiri și buna funcționare a organismului au nevoie de o bună hidratare.

Se odihnește

Atenție! nu din toate zilele săptămânii, vei pierde mai mult. Ar trebui să ne amintim întotdeauna că ar trebui să evite supraantrenament.

De sare, trei zile pe săptămână, de la 40 minute până la o oră, de fiecare dată, nu este nevoie de mai mult. Doarme bine și să se relaxeze corpul, dacă nu o faceți, și veți observa, obosite și grele, în imposibilitatea de a ieși din nou la jogging-și astfel ura de acest minunat sport.

Dacă nu poți ține ritmul, este vorba

Nu vă faceți griji dacă nu puteți lucra mai mult de cinci minute, acest lucru este normal, dacă nu ești obișnuit să alerge. Vă lăsăm un ghid pentru a începe să curgă de la zero.

foto8

După primele luni, se poate observa că mai puțin de kilometraj

Corpul este o mașină foarte bine calibrate și în mod eficient, și, după primele luni de adaptare, și de a „invata” sa arda mai putine calorii, cu aceeași forță. Tu nu ar trebui să-și piardă răbdarea, și puteți începe să se gândească să-și schimbe antrenament numai pentru funcționare continuă în ritm calm și de a începe pentru a obține mai multe lucruri, mult mai explozivă decât, de exemplu, de serie și de o schimbare de ritm. Astfel vei arde mai multe calorii, în plus, este mai bine de a instrui și de a deveni mai repede.

Amintiți-vă că…

În carieră în mod constant, aveți nevoie pentru a rula într-un ritm care permite de a purta o conversație cu o persoană, că ai fost alături, dar ahogarte. Nu vă faceți griji, în cazul în care oamenii merg mai repede, trebuie să acționeze în conformitate cu alte persoane, fiecare dintre care poartă de antrenament, special.

  • Entorsa este foarte important, mai ales în cele de antrenament.
  • Hidratarea este obligatorie. Cel puțin, că întotdeauna recomandat de medici este de doi litri de apa pe zi, dar chiar și sănătoși, dacă aveți trei.
  • Dacă mai multe bucăți de fructe pe zi, cu atât mai bine.
  • Deși există de slăbire, să nu credeți că este pantofi pentru jogging, nu va fi cu tine. Trebuie să calzarte bună încălțăminte pentru antrenamente, pentru a evita un prejudiciu.
  • Dacă te odinești între sesiuni, și mai corect, corpul tau se va reface și pentru a evita supraantrenament.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *