Cele 10 porunci pentru a pierde in greutate alergând

foto5Știați că fiecare persoană are tendința de a acumula grăsime în diferite agenției, în conformitate cu tipul dumneavoastră de fizicul? În plus, alte aspecte care trebuie luate în considerare atunci când pierde în greutate alergând sunt stresul și fizice.

Pe de o parte, de stres, de care acestea au trecut în dvs. de zi cu zi produce hormoni, care contribuie la acumularea de țesut adipos, iar pe de altă parte, dacă ai o silueta mai subtire, va fi mai dificil de a pierde in greutate, că o persoană cu cateva kilograme in plus.

Pentru a pierde în greutate, de care aveți nevoie pentru a face acest lucru este de exercitii aerobice (în acest caz, ocupă o poziție de funcționare) și de a arde de grăsime. Face genuflexiuni doar va consolida muschii, dar nu arde de grăsime care aveți peste ele. Apoi, ar trebui să acorde o atenție la aceste 10 porunci, dacă doriți să piardă în greutate alergând:

 

  1. Ceea ce „este” ar trebui să fie mai mică de plus, care „curge”

 

Echilibru de calorii în organism și cheltuite trebuie să fie negativ. Soldul negativ de calorii poate fi realizat, în general, cu diete între 850 și 1450 de calorii pe zi (se poate deduce aproximativ 400 de calorii la dieta ta regulate). În acest moment, se pare că aveți nevoie pentru a pierde grăsime, și, prin urmare, pierderea in greutate, dar, mai presus de toate, nu uitați să mănânce.

 

  1. Un plan de alimentare

 

Diséñate un plan de alimentare, de exemplu: 55% din dieta de zi cu zi ar trebui să provină din glucide, 15% grasimi si 30% proteine.

 

Dieta ta ar trebui să fie diversă, cu o multime de produse proaspete. Evitați trans-grăsimi și să păstreze în minte că, dacă mâncați proteine, împreună cu carbohidrati va deveni mai puțin acute reacții metabolismul zaharurilor.

 

  1. Carbohidratii + hidratare

 

Când treningutwoim scopul de nutriție ar trebui să fie menținerea nivelului de glucoză din sânge, pentru a echilibra performanțele, este încă recomandabil consumul de carbohidrati complecsi (fructe, legume sau cereale) moderat și de a controla hidratare. La contactul cu un complex de carbohidrati pre-antrenament este de o oră și jumătate mai devreme.

 

  1. Trece, cel puțin 45 de minute

 

Exerciții de aerobic, trebuie să fie prelungit, deoarece, începând cu 45-50 de minute, atunci când organismul începe să folosească grăsimile de rezervare în calitate de combustibil, care este, de a lucra, aveți nevoie pentru a arde grăsimi acumulate. Prin urmare, dezvoltarea carierei, continuă normală va fi foarte util pentru pierderea în greutate și de a reduce tesutul adipos.

 

  1. Stie pulsul

 

Este convenabil de a lucra cu o intensitate mai reduse (de 55% -60%), dar sunt exercitii care ard mai multe grasimi – este cel care are o intensitate între 70% și 85 % din capacitatea maximă. Unda depinde de fiecare persoană.

 

O modalitate de a determina frecvența Cardiacă de Antrenament (FCE) – este o metoda karvonen.

 

foto6

 

  1. Aerobic + consolidare + odihna

 

Învățarea va fi mai eficientă, încă se leagă de acest tip de exercitiu aerobic ciclice (funcționare continuă) de forță exerciții mai puțin intensă, printr-un lanț de exerciții de scădere a dinamicii (abdomen, spate, brate, picioare, fese) cu pauze active, lucreaza grupele musculare în timp ce de relaxare la altul, astfel, tu vei arde calorii chiar și după terminarea antrenamentului (pe acest principiu se bazează antrenament HIIT). Pe scurt, nu va fi pozitivă de tranziție , pentru că este mai recentă activitate va duce la îmbunătățiri.

 

În plus, atunci când veți câștiga masei musculare, crește, de asemenea, numărul de calorii arse pe tot parcursul zilei, chiar și în momente când vă aflați în starea de repaus. Planul ar trebui să se concentreze pe avantajele care alcătuiesc fizică, orientate spre sănătate: forta musculara, rezistenta musculara si rezistenta cardiorespiratoria.

 

  1. Ai uitat viteza

 

Nu obsesiv, viteză, este mai bine să alerge timp de 40 de minute, 3 zile pe săptămână și să încerce să se dezvolte treptat, de lucru de 5 zile cu o sesiune de 20 de minute până la capăt. De a pierde in greutate pista nevoie de răbdare și perseverență.

 

  1. În funcție de antrenament

 

Protejează organismul habitúe întotdeauna aceleași exerciții. Nevoie pentru a face o varietate în rutina lor , schimbând timpul, distanța, ritmul, intensitatea și kilometraj.

 

AC camioane, lente și lungi, cu alte, mai rapidă și mai scurtă sau pentru a include o schimbare de ritm (фартлек), astfel încât pentru filmări scurte, dacă acestea sunt mai intens, ard mai multe calorii.

 

  1. Se odihnește

 

Odihna este extrem de important. Tot ce ore de somn ai nevoie pentru a împacheta, în mod corect și de a rezolva ulterioare de antrenament.

 

În timpul utilizării forței și rezistenței musculare, este recomandat pentru relaxare de 2 până la 3 zile, în funcție de gradul de obscene, care a identificat sistemul.

 

  1. De cercetare din alte discipline

 

Ei, de asemenea, foarte importante pentru recuperare între sesiuni. Conectați-vă sesiunea de cursa cu alte Ciclism, înot sau plimbări pe Jos. Îmbunătățirea sistemului cardiovascular, pentru a arde mai multe calorii și nu sobrecargarás articulatiilor si tendoanelor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *